ABN Amro Creditcard

Als je een betaalrekening hebt bij de ABN Amro bank dan is een creditcard van die bank natuurlijk de beste keuze. Als je namelijk klant bent bij ABN Amro krijg je gratis de standaard ABN Amro creditcard bij je betaalpakket. Met deze creditcard, die uitgegeven wordt door Mastercard, kun je overal ter wereld eenvoudig betalen voor je aankopen. Daarnaast zijn deze aankopen verzekerd tot een maximum van 180 dagen.

Om een gratis creditcard van ABN Amro te krijgen moet je betalen bij die bank via het privé pakket. Met dit pakket kun je al je bankzaken via de ABN Amro regelen. In dit betaalpakket zit ook de standaard creditcard van de ABN Amro bank. Met deze creditcard betaal je wereldwijd voor producten en diensten. Omdat de creditcard van ABN Amro wordt uitgegeven door Mastercard ben je verzekerd van een van de beste creditcards die bijna overal geaccepteerd wordt. Naast een creditcard biedt dit betaalpakket van ABN Amro ook verzekeringen en andere diensten.

Een creditcard van ABN Amro biedt nog meer voordelen. Zo kan je ervoor kiezen om elke maand je openstaande saldo af te lossen. Dit is uiteraard de meeste voordelige manier om je creditcard te gebruiken. Ook biedt ABN Amro de mogelijkheid om het openstaande saldo maandelijks af te lossen. Als je besluit om dit te doen dan betaal je maandelijks minimaal 3% van het openstaande saldo. Daarnaast betaal je altijd tenminste 20 euro per maand terug aan de ABN Amro.

Een creditcard gebruik je natuurlijk om zowel in winkels, restaurants en hotels als op internet te betalen. Om inzicht te houden in het uitgavenpatroon is het handig om maandelijks overzichten te ontvangen met daarop alle uitgaven van je creditcard. Bij ABN Amro is het mogelijk om papieren overzichten per post te ontvangen. Daarnaast biedt de ABN Amro ook digitale overzichten met daarop alle uitgaven van je creditcard. Hiervoor moet je je aanmelden bij creditcard online van de ABN.

Wil je meer informatie over een ABN Amro creditcard? Klik dan via onderstaande tabel door naar de website van de ABN Amro bank. Je vindt daar alle informatie over de creditcards van ABN Amro. Ook kun je daar gelijk een creditcard aanvragen.

[pricing_table]
[pricing price=”20″ type=”big” currency=”€” title=”Creditcard” desc=”Mastercard” type=”big” moretext=”Vraag aan” url=”https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/creditcards/index.html” window=”new”]
[feature]Aanbieder: Mastercard[/feature]
[feature]Limiet: € 2500[/feature]
[feature]Verzekering: 180 dagen[/feature]
[feature]Rente: 14,90%[/feature]
[feature]Koersopslag: 1,95%[/feature]
[/pricing]
[pricing price=”50″ currency=”€” title=”GoldCard” desc=”Mastercard” moretext=”Vraag aan” url=”https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/creditcards/index.html” window=”new”]
[feature]Aanbieder: Mastercard[/feature]
[feature]Limiet: € 5000[/feature]
[feature]Verzekering: 360 dagen[/feature]
[feature]Rente: 12,90%[/feature]
[feature]Koersopslag: 1,95%[/feature]
[/pricing]
[/pricing_table]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>